Skip to content

Planning Specialist

Gent, Vlaams Gewest, BelgiumOperations Home Charging

Job description

De toekomst? Elektrisch !

Wil jij een pionier zijn in de toekomst van mobiliteit? Solliciteer dan bij MobilityPlus, dé Belgische marktreferentie die de weg vrijmaakt naar een groenere toekomst! Met onze ongeëvenaarde expertise in e-mobiliteit-oplossingen en een indrukwekkend groeiverhaal zijn wij dé partner voor bedrijven die betrouwbare, efficiënte en grensverleggende laadoplossingen voor elektrische voertuigen zoeken.

Wij bieden een allesomvattende aanpak: van ontwerp en engineering tot infrastructuurwerkzaamheden, slimme laadpaalinstallaties, energie-efficiëntie-optimalisatie en volledige ondersteuning in administratieve, operationele en financiële processen. Sluit je aan bij ons gedreven team van experts en bouw mee aan een groenere toekomst vol e-mobiliteit!


Bij MobilityPlus geloven we in efficiëntie, nauwkeurigheid en het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. We zijn op zoek naar een toegewijde Planning Specialist om ons team te versterken en bij te dragen aan het stroomlijnen van onze planning en operationele activiteiten. Je zult samenwerken met verschillende teams om planningstaken te coördineren en efficiëntie te maximaliseren.


Jouw takenpakket

 • Planning: Opstellen van operationele planningen en schema's. Coördineren van personeelsplanning van onze techniekers (zowel de techniekers op de payroll, als de techniekers die in onder aanneming werken voor ons). Je hebt hierbij heel wat telefonisch contact.
 • Optimalisatie: Je brengt verbeterpunten aan, en denkt mee hoe het planningsproces verder kan geoptimaliseerd worden.
 • Bruggenbouwer/teamplayer: Je werkt nauw samen met de verschillende teams binnen ons bedrijf om de planning tot een goed einde te volbrengen. Je staat ook in nauw contact met onze techniekers en onderaannemers.
 • Rapportering: Je rapporteert aan onze TOC (Technical Operational Coördinator)


Kwalificaties

 • Ervaring: Je hebt bij voorkeur ervaring als planning specialist of in een administratieve functie.
 • Planmatig sterk & flexibel: Je bent uiteraard een kei in planning/organisatie. Onverwachte omstandigheden brengen jou niet van de wijs, maar zie je het als een extra uitdaging!
 • Taalvaardig: Je bent Nederlandstalig, maar kunt je ook vlot uitdrukken in Engels en Frans, waardoor je effectief kunt communiceren met onze intern en externe stakeholders.
 • Groene Ambitie: Je bent niet alleen geïnteresseerd in techniek; je hebt ook een passie voor ecologische mobiliteit en duurzame energie. Bij ons kan je deze interesses combineren en een echte impact maken.


Wat bieden wij

 • Bij MobilityPlus bieden we jou een zeer uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en autonomie in een snelgroeiend marktsegment.
 • Een dynamische omgeving waar pro activiteit en initiatief aangemoedigd wordt & inspraak en commitment sterk wordt gewaardeerd.
 • Een aantrekkelijk salarispakket in functie van jouw ervaring, inclusief extralegale voordelen. (onkostenvergoeding, hospitalisatie – en groepsverzekering, telefonie en laptop, maaltijdcheques & ecocheques, CAO90 bonus bij het behalen van de vooropgestelde resultaten).
 • Een aangename werkomgeving in ons nieuw & vlot bereikbaar kantoor gelegen te Gent, vlakbij Flanders Expo.
 • Balans tussen werk en privé door 32 vakantiedagen, een uurrooster met glijtijden & hybride werken (office/thuiswerk).
 • Persoonlijke en Professionele Groei: Bij MobilityPlus geloven we dat ons bedrijf alleen kan groeien als onze mensen groeien. Daarom investeren we voortdurend in opleidingen en cursussen, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trends en technieken. We zetten ons in voor jouw ontwikkeling, omdat jouw succes ons succes is.
 • Work hard, Play Hard: Ons funteam organiseert 6 keer per jaar activiteiten om samen te ontspannen en te genieten. Het is een geweldige manier om je collega’s buiten het werk om te leren kennen en om de teamgeest te versterken.Job requirements

Interesse?

Word deel van ons winnende team! Stuur je CV en motivatiebrief naar hrm@mobilityplus.be met vermelding van de functie. We garanderen je een snelle respons en kort beslissingsproces

Gent, Vlaams Gewest, Belgium
Operations Home Charging

or

Gent, Vlaams Gewest, Belgium
Operations Home Charging