Skip to content

Head of Customer Success/Support

Gent, Vlaams Gewest, BelgiumCustomer Success

Job description

De toekomst? Elektrisch !


Wil jij een pionier zijn in de toekomst van mobiliteit? Solliciteer dan bij MobilityPlus, dé Belgische marktreferentie die de weg vrijmaakt naar een groenere toekomst! Met onze ongeëvenaarde expertise in e-mobiliteit-oplossingen en een indrukwekkend groeiverhaal zijn wij dé partner voor bedrijven die betrouwbare, efficiënte en grensverleggende laadoplossingen voor elektrische voertuigen zoeken.


Wij bieden een allesomvattende aanpak: van ontwerp en engineering tot infrastructuurwerkzaamheden, slimme laadpaalinstallaties, energie-efficiëntie-optimalisatie en volledige ondersteuning in administratieve, operationele en financiële processen. Sluit je aan bij ons gedreven team van experts en bouw mee aan een groenere toekomst vol e-mobiliteit!


Bij MobilityPlus zetten we ons in voor het succes en de tevredenheid van onze klanten. We geloven in het bouwen van sterke relaties en het leveren van uitzonderlijke service. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon om ons team te leiden als Head of Customer Success/Support.

Jouw takenpakket

Als Head of Customer Success/Support ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van strategieën en initiatieven om de klanttevredenheid te verhogen en het behoud van klanten te stimuleren. Je leidt en begeleidt een (groeiend) team van 8 gemotiveerde medewerkers bestaande uit Customer Success Specialisten en Customer Support medewerkers. Je werkt samen met andere afdelingen om klantgerichtheid tot een kernwaarde van onze organisatie te maken.


Jouw boeiende takenpakket:

 • Leiding geven: Je bent verantwoordelijk voor het dagdagelijks aansturen van ons Customer Success/Support-team.
 • Strateeg: Je zorgt voor het ontwikkelen en implementeren van klantgerichte strategieën, programma’s en initiatieven. Je analyseert klantgegevens en feedback om inzichten te verkrijgen en verbeteringen door te voeren.
 • Bruggenbouwer: Je identificeert kansen om klanttevredenheid te vergroten en klantbehoud te verbeteren. Je fungeert als de stem van de klant binnen de organisatie en je stelt de klanttevredenheid als prioriteit.
 • Teamplayer: Je werkt samen met diverse afdelingen, waaronder met ons sales- en marketingteam, om de klantbeleving te verbeteren en upsell-kansen te identificeren.
 • Analyse/rapportage: Je rapporteert aan het management over klantsuccesinitiatieven en resultaten


Kwalificaties:

 • Gedegen Opleiding: Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een relevant vakgebied, of je hebt gelijkwaardige expertise opgebouwd door jouw ervaring in het veld
 • Ervaring: Je hebt ervaring als leidinggevende binnen een customer success en/of support-afdeling, bij voorkeur in een scale-up omgeving. Ervaring in het optimaliseren van een helpdesk-afdeling is noodzakelijk.
 • Geboren Leider: Je hebt eerder de teugels in handen genomen bij het aansturen van een team binnen een customer success/support-afdeling. Je weet hoe je mensen motiveert en stuurt om samen tot het beste resultaat te komen.
 • Klant- & Oplossingsgericht: Je benadert uitdagingen met een klantgerichte mindset. Problemen? Die zijn er om opgelost te worden!
 • Taalvaardig: Je bent Nederlandstalig, maar kunt je ook vlot uitdrukken in Engels en Frans, waardoor je effectief kunt communiceren met een divers scala aan stakeholders.
 • Groene Ambitie: Je bent niet alleen geïnteresseerd in techniek; je hebt ook een passie voor ecologische mobiliteit en duurzame energie. Bij ons kan je deze interesses combineren en een echte impact maken.


Wat bieden wij:

 • Bij MobilityPlus bieden we jou een zeer uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en autonomie in een snelgroeiend marktsegment.
 • Een dynamische omgeving waar proactiviteit en initiatief aangemoedigd wordt & inspraak en commitment sterk wordt gewaardeerd;
 • Een aantrekkelijk salarispakket in functie van jouw ervaring, inclusief extralegale voordelen. (onkostenvergoeding, hospitalisatie – en groepsverzekering, telefonie en laptop, maaltijdcheques & ecocheques, elektrische wagen + laadpas, CAO90 bonus bij het behalen van de vooropgestelde resultaten).
 • Een aangename werkomgeving in ons nieuw & vlot bereikbaar kantoor gelegen te Gent, vlakbij Flanders Expo.
 • Balans tussen werk en privé door 32 vakantiedagen, een uurrooster met glijtijden & hybride werken (office/thuiswerk).
 • Persoonlijke en Professionele Groei: Bij MobilityPlus geloven we dat ons bedrijf alleen kan groeien als onze mensen groeien. Daarom investeren we voortdurend in opleidingen en cursussen, zoday je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trends en technieken. We zetten ons in voor jouw ontwikkeling, omdat jouw succes ons succes is.
 • Work hard, Play Hard: Ons FUN-team organiseert 6 keer per jaar activiteiten om samen te ontspannen en te genieten. Het is een geweldige manier om je collega’s buiten het werk om te leren kennen en om de teamgeest te versterken.

Job requirements

Interesse?

Word deel van ons winnende team! Stuur je CV en motivatiebrief naar hrm@mobilityplus.be met vermelding van de functie. We garanderen je een snelle respons en kort beslissingsproces.


Gent, Vlaams Gewest, Belgium
Customer Success

or

Gent, Vlaams Gewest, Belgium
Customer Success